Go to content
Äänimaljarentoutus-syyshyvinvointipaketti
[]

ÄÄNIMALJARENTOUTUS-HYVINVOINTIPAKETTI 45 €

  • Äänimaljarentoutus: 1 t, Veera Herranen / Arotar, 5-12 hengelle, rannan uniikissa Panoraamassa, huikaisevalla näköalapaikalla näkymin pitkälle Vehkajärvelle.

  • Maisemasauna: puulämmitteinen hyvälöylyinen rentouttava saunahetki uudessa minimalistisessa design-saunassa. Kuntoportaat alas hiekkarannalle.

  • Picnic-herkkuhemmottelu: lasilliset kuohuviiniä, vihersalaatti, suolaista pikkupurtavaa, päätöskahvi/tee +makea paistos.


Äänimaljarentoutus

Äänirentoutuksessa äänihoitaja tuottaa ääntä ja sen hoitavuutta niin omalla äänellään kuin kristallisilla äänimaljoilla, ollen itse kaiken aikaa intuitiivisesti ja tietoisena läsnä hoitotapahtumassa.
Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea ja aistia kehossamme. Äänihoitajan oman äänenkäyttö on intuitiivista ja koostuu harmonisista yläsävelistä, laulusta ja muista hoitavista äänenkäytön tekniikoista, jotka valikoituvat rentoutukseen ryhmän tarpeen mukaan intuitiivisesti hetkessä.

Äänirentoutus perustuu äänen mekaaniseen aaltoliikkeeseen, värähtelyyn kehossa, sen nesteissä ja siten solutasolla saakka. Ääni kantaa mukanaan energiaa ja voi vaikuttaa koko kehoomme, mieleemme ja energiakeskuksiimme. Äänirentoutus on syvärentouttava hoitomuoto ja voi vahvistaa kehoyhteyttä, intuitiota ja laittaa kehon energioita liikkeelle.

Äänirentoutuksen hinta on 20€ (sis. alv 24%) Lisätiedot ja ilmoittautuminen veera.herranen@arotar.fi /040 7515172.

Jos olet raskaana, sinulla on psyykkinen sairaus, sydänsairaus tai sairastat akuuttia syöpää – olethan yhteydessä Veeraan etukäteen. Nämä voivat olla este osallistumiselle.