Pihapiirin eri tilojen kesänäyttelyt ovat avoinna päivystetysti heinäkuun sunnuntaisin klo 12-16, jolloin vapaa pääsy. 
Muina aikoina joustavasti ja ennalta sopien, esittelymaksulla 5 €. 
Myynnissä taidetta, taide-esineitä ja suomalaisia uniikkeja kädentaitoja.

Kahvila ja kesäterassi auki samoin näyttelyiden yhteydessä. Myynnissä pientä purtavaa, virvokkeita ja juomia, ravintolatiloissa A-oikeudet.

Vanhan Kivinavetan (1878) alakerran juhla- ja näyttelytilassa kuva- ja muuta taidetta ja kädentaitoja eri tekijöiltä. Vakituisesti esillä Quido Mitidierin installaatio Passagero-Matkustaja.  Taidemaalari Unto Liettyän muistoksi öljymaalauksia talon omista kokoelmista. Reino Airikkalan japanilaisia haigoja -valokuvia ja multimediaa. Ermo Leppäsen (95 v)  lasimaalauksia. Kimmo Virtasen sorvattuja puudesigntöitä. Eija Pirttilahden uniikkeja huopatekstiiliveistoksia ja tuotantoa. Kädentaitoja ja vaihtuvia teoksia eri tekijöiltä. 
Tulossa kesällä 2022 myös mm. Päivi Riihisen näyttely.
Kivinavetan AIV-rehutornissa vaihtuvia näyttelyitä. Tulossa kesällä 2022 Päivi Riihiseltä myös Seitsemän Veljestä -teossarja, keramiikkaa ja sekatekniikkaa..
Kivinavetan Sikala Galleriassa vaihtuvia taidenäyttelyitä. Tulossa kesällä 2022  Taidetalo Kiusalan taiteilijoiden, Mäntästä, ryhmänäyttely,. Entinen sikala  on retrotyyliin sisustettu hyvän tuulen paikka..
Tallissa kuvanveistäjä Pasi Eerik Karjulan puuveistoksia.
Vanhan Väentuvan puolella vakituisesti esillä vanhoja ryijyjä, kudonnaisia ja muuta aineistoa talosta.
Ulkotiloissa myös jonkin verran teoksia eri tekijöiltä. 

Esittelykierrokset. Tiloja ja talon historiaa esitellään mielellään ryhmille tilauksesta. Vaikkapa kera kermaisen lohikeittolounaan nautittuna Väentuvan tunnelmallisessa Pakarissa ja päätyen näyttelykierroksen jälkeen jälkiruokakahvitteluihin Kivinavetan kahvilan aurinkoiselle terassille!