Pihapiirin eri tilojen kesänäyttelyt ovat avoinna yleensä päivystetysti heinäkuun sunnuntaisin klo 12-16, jolloin vapaa pääsy. Muina aikoina joustavasti ja ennalta sopien, jolloin esittelymaksu 5 €. 
Myynnissä taidetta, taide-esineitä ja suomalaisia uniikkeja kädentaitoja.

Kahvila ja kesäterassi auki samoin näyttelyiden yhteydessä. Myynnissä pientä purtavaa, virvokkeita ja juomia, ravintolatiloissa A-oikeudet.

Vanhan Kivinavetan (1878) alakerran juhla- ja näyttelytilassa kuva- ja muuta taidetta ja kädentaitoja eri tekijöiltä. Vakituisesti esillä Quido Mitidierin installaatio Passagero-Matkustaja. 
Tallissa, entisessä hevostallissa, vakituisen luonteisesti kuvanveistääjä Pasi Eerik Karjulan puuveistotaidetta.
Kivinavetan AIV-rehutornissa vaihtuvia näyttelyitä, useimmiten, kuten myös kesällä 2022, täämä pyöreä tila on pyhitetty huopatekstiilitaiteilija Eija Pirttilahden uniikkiteoksille.
Kivinavetan Sikala Galleriassa vaihtuvia taidenäyttelyitä. Kesällä 2022 Taidetalo Kiusalan taiteilijoiden, Mäntästä, ryhmänäyttely,. Entinen sikala  on retrotyyliin sisustettu hyvän tuulen paikka..
Vanhan Väentuvan puolella vakituisesti esillä vanhoja ryijyjä, kudonnaisia ja muuta aineistoa talosta.
Ulkotiloissa myös jonkin verran teoksia eri tekijöiltä. 

Esittelykierrokset. Tiloja ja talon historiaa esitellään mielellään ryhmille tilauksesta. Vaikkapa kera kermaisen lohikeittolounaan nautittuna Väentuvan tunnelmallisessa Pakarissa ja päätyen näyttelykierroksen jälkeen jälkiruokakahvitteluihin Kivinavetan kahvilan aurinkoiselle terassille!