Siirry sisältöön
Luhtiaitta 2 hengen huoneet
65,00 € / vrk
Hinta sisältää 2 henkilöä.

Tuoteoptiot

Kauppias

Vehkaniemen Loma- ja juhlatilainfo@vehkaniemi.fi+358 505206451Y-tunnus:1641669-2Kauppiaan ehdot

HUONEET

Ylhäällä luhdissa sijaitsee kolme aittahuonetta, joissa on runkopatjasängyt laitettavissa yhteen tai erikseen. 
AITTA 1 ent. kirja-aitta - 2 vuodetta
AITTA 2 ent. vaateiatta - 2 vuodetta
AITTA 3 ent. mattoaitta - 2+1 vuodetta

Alhaalla on kaksi parisängyllistä majoitushuonetta:
AITTA 4 ent. leipäaitta - yksi 130 cm leveä parisänky, + 1 lasten vuode.
Sopii myös sinkulle! *
AITTA 5 ent. keskuaitta - yksi 160 cm leveä parivuode + 1 lasten vuode. *

*Lemmikit sallittuja, lemmikkimaksu 10 €, ennalta sopien, osan huoneista ollessa allergiavapaita. Ylhäällä luhdissa oleviin huoneisiin emme suosittele lemmikkejä.
 

VARUSTELU

Aittahuoneet ovat valaistut ja varustetut pienin kiintein sähkölämmittimin. Alhaalla palkongilla on vaatimaton omatoimikahvin/teen keittomahdollisuus, jääkaappi ja mikro, yhteiskäytössä muiden mahdollisten luhtiaittalaisten kanssa. Kulman takana entisen hevostallin päätypatiolla on käytössä kaasugrilli.
Luhtiaitan nurkalla on ulkosuihku lämminvesivaraajalla. Ekovessat ovat kulman takana entisessä kivinavettarakennuksessa. Rannassa 150 m päässä sijaitsee pieni lämpökäsiteltyä puuta oleva, puuöljytervattu tynnyrisauna, laituri, uimamahdollisuus ja soutuvene. Näiden käyttö omatoimisesti (puukiuas, kantovesi järvestä) sisältyvät majoituksen hintaan.


MUUTA

Kivinavetan tilausravintolasta saa ruokatarjoilua ryhmille ennalta tilaten.
Karjakeittiön Taidekahvila on avoinna yleisölle päivystetysti heinäkuun sunnuntaisin, mutta majoittujille erittäin joustavasti muulloinkin. Myynnissä pikkupurtavaa ja juomia, A-oikeudet. Kesäterassilla maistuu virkistävä drinkki, huom. saunajuomatkin saa.täältä.
Vehkaniemen Taidekesän näyttelyihin on majoittujilla vapaa pääsy joka päivä. Myynnissä taidetta sekä hieman suomalaista designia ja käden taitoja.